4.7 Toelichting bij het bewerken van een document

In de Werkgroepen kunnen documenten geplaatst worden. Hieraan kan gezamelijk gewerkt worden. Hoe dit gaat lees je hier.

Je kan het document openen (door op de link te klikken) en slaat het dan op (ergens op een eigen schijf). Daarna kan je het bewerken.

Wanneer je tegelijkertijd kiest voor de optie locken, kunnen de anderen er tijdelijk niet in werken. Bij het locken kunt je een reden van het locken vermelden en tevens aangeven tot wanneer het bestand gelockt blijft.

Je bewerkt het document. Als deze naar wens is kan je de nieuwe versie plaatsen en het bestand weer unlocken (weer onder het wiel). Je ziet dan het scherm van het locken weer, negeer dit en scroll direct naar beneden waar de melding “document vrijgeven” staat.

 

Home HomeOverzicht VSV'sConsortia Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten